BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

joi, 25 martie 2010

Ușideți becul, bre!

Ca o mâță hipioată ce sunt, promovez bunele moravuri ecologice precum a nu arunca toate reziduurile zilnice pe jos, prin râuri și mai ales prin păduri, etc etc, stiți povestea. Astă seară însă, promovez romantismul, de cel puțin o oră.

Ce faceți, deci, pe 27 martie, adică sâmbătă, între 20:30 și 21:30? Hai să va sugerez niște idei: o plimbare relaxantă prin oraș, prin parc, pe marginea unui lac, la lumina lunii; o partidă de „v-ați ascunselea” prin întuneric; un film de groază bun, într-o cameră întunecată; un joc de „baba oarba„ (nu la lumina lumânărilor că poate dați orbește foc la casa, dar pe întuneric); un whist în parc, sub felinar; un somn bun, pentru cei obosiți după săptămâna grea de muncă; o cină la lumina lumânărilor; o baie romantică la lumina lumânărilor; un ceai la lumina lumânărilor; alte „chestiuni” la lumina lumânărilor sau nu. ;)) Și lista poate continua....

În caz că nu v-ați dat seama, avem nevoie să întreprindem ceva activități pe întuneric. Și zic AVEM pentru că într-adevăr NOI avem nevoie. NOI, cei care trăim pe mingea asta albastră numita Terra. Iar ca mingea să nu se spargă sau să se dezumfle, avem nevoie ca măcar o zi, o oră să nu o mai batem, să nu o mai uzăm.

Și putem face asta sâmbată, între ora 20:30-21:30. Pentru că atunci e Ora Pământului. Eu zic că în fiecare ora este ora Pământului, dar nah, sâmbătă va fi Ora, prin excelență. Și fiind sâmbătă, sigur nu veți avea atâta nevoie de lumină pentru studiu, teme, muncă și alte cele! Have a break, aveți și voi un suflet! Nu?! Go out, get wild... in the dark >:)!

În speranța că v-am convins că „darkness is your friend” și că v-am atras on the dark side, vă urez un weekend cald, însorit, cu cer albastru, cu iarbă verde și floricele și fără crize climatice de personalitate, fără ploi acide, smog și vegetație mutantă. :)

Cu alte cuvinte, dupa cum zice și cântecul... Stinge lumina-a-a!

Mâța hipioată gives a pink crap with preety colorful flowers on it. DO YOU?!

Mai multe detalii aici: http://www.orapamantului.ro/





1 comentarii:

Anonim spunea...

I DO GIVE! detaliile pe http://mangatao.blogspot.com ^___^