BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

miercuri, 1 septembrie 2010

Femeia divorțată vs. Furnica africană

Sunt sigură că aveți cel puțin o întrebare de când ați citit titlul acesta deosebit de intrigant. Nu, nu este vorba de un nou roman siropos Sandra Brown și nici despre o nouă emisiune (shitty)reality-show pe zerOTV sau Kanal D (căcăt). Și nici pornache (nu, nici de data asta :P), deci puteți apăsa X-ul din colțul browserului.

Însă în loc de răspuns, eu am și mai multe întrebări:



De ce femei divorțate? Au ele un libido mai mare? De ce negre? De ce ai vrea să fii horny ca o femeie neagră divorțată? Filmele americane nu prezintă într-o lumină prea bună situația asta. De unde știu chinezii (pentru ca este produs chinezesc) cum se comportă o femeie neagra divorțată? Și de ce acest produs chinezesc este fotografiat având în spate o foaie cu scris în rusă? E chinezesc și fac rușii sau moldovenii contrabandă cu el în România? Help me out, here!



Dacă totuși încerc să intuiesc alegoria cu bărbatul african/negru (știm toți legendele urbane și ne-am uitat și la Discovery), nu înțeleg însă rolul furnicii, care simbolizează ceva... MIC. Și nu e un pleonasm expresia „africană neagra„? Nu tot ce vine din Africa e negru? Îmi poate explica cineva metafora? Și de ce arată ambalajul precum coperta unui album Prodigy? Și cât de mare e un ou mic?... ah, asta era din altă parte, hopa!

No?!


2 comentarii:

Anonim spunea...

Eu cred că e vina Vaticanului. Cum altcumva poți explica ?

Anca spunea...

cu alte cuvinte, asa a dat Domnu? :))